vrijdag 23 maart 2012

Hallo allemaal. Ik ga nog even terug naar vorige week. Op vrijdag middag hebben we heerlijke Marokkaanse thee gedronken en Marokkaanse koekjes gegeten en Touria heeft ook verteld over Marokko. Ook de ouders konden na 15.30 uur mee genieten van een heerlijk kopje thee. En wat hebben we genoten van de Balinese dans ( moeder van Indra). Op de afsluiting van het project 5 april kunnen jullie deze dans ook bewonderen! En dan nu naar deze week. We hebben een bezoek gebracht aan de Bethlehem kerk op de laan van Meerdervoort en dat was zeer de moeite waard. De kinderen waren onder de indruk van vooral de mooie sterren overal. Fijn dat er ook weer zoveel ouders mee konden. De kinderen zijn nu driftig de kerk aan het kleuren en iedereen heeft zijn masker af. Ook alle dozen van WIJ ZIJN ALLEMAAL ANDERS EN TOCH HETZELFDE........MENSEN zijn klaar en staan als een toren opgebouwd in de klas. Mari-Carmen kwam in haar Inka kleding op school samen met haar vader. Gert Jan heeft veel verteld over Peru en liet ook o.a horen hoe de panfluit klinkt. Tussen alle bedrijven door hadden we ook nog een brandoefening en weten de kinderen weer hoe we snel de school uit moeten in geval van brand, zonder in paniek te raken. Dit gaat heel goed! Rosy heeft nu met alle kinderen een pinjatta gemaakt en ze zijn prachtig geworden. Mathisse uit groep 5B heeft bij ons een power point presentatie gegeven over Suriname en na afloop aten wij een maizena koekje, mmm heerlijk zeg. En Mathisse je deed het super! We kunnen ook al tellen in het Surinaams, wat zij wij toch knap. Met de vreedzame school zijn we bezig met "wij helpen elkaar"en dat doen we dus ook zoveel mogelijk. Vandaag viert juf Zahra haar verjaardag en is ze officieel voor het laatst, maar Zahra heeft het zo naar haar zin dat zij na haar tentame weer terug komt bij ons!
Verder hebben we natuurlijk genoten van het heerlijke weer en heb ik gezellig bij Karel in de tuin een heerlijk broodje gegeten.
Belangrijk: op de gang hangt een inteken lijst voor het paas ontbijt!
Wie kan er op 4 april helpen met het verstoppen van de eieren in de bosjes van Pex? En wie lopen er met ons mee? Wilt u uw kind voor a.s vrijdag een kussentje om op te zitten meegeven, alvast bedankt.
Voor nu een zonnig weekend, liefs Anneke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten